8η διοργάνωση "MyFrenchFilmFestival"

19 Ιανουαρίου με 19 Φεβρουαρίου 2018, ανακαλύψτε το πρώτο φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου σε πλήρη ηλεκτρονική μορφή .

Στο "My French Film Festival" διαγωνίζονται 10 ταινίες μεγάλου μήκους και 10 ταινίες μικρού μήκους, ενώ φέτος θα προβληθούν εκτός διαγωνισμού και 4 ταινίες μεγάλου μήκους και 3 ταινίες μικρού μήκους.

Όλες οι ταινίες είναι διαθέσιμες σε 10 γλώσσες: στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιαπωνικά, ισπανικά, ιταλικά, κορεατικά, πορτογαλικά και ρωσικά.

JPEG

Η πλατφόρμα MyFrenchFilmFestival.com προσαρμόζεται σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα (υπολογιστές, tablets και smartphones) και είναι διαθέσιμη σε 9 γλώσσες.

Μετά από μια συνδρομητική επιτυχία ρεκόρ του φεστιβάλ το 2017 με περίπου 7 εκατομμύρια λήψεις για τις ταινίες του διαγωνισμού, το ανθολόγιο του νέου γαλλικού κινηματογράφου είναι και πάλι διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Το Φεστιβάλ, από την διοργάνωσή του εδώ και οκτώ χρόνια, δίνει την ευκαιρία στους χρήστες διαδικτύου να ανακαλύπτουν για έναν μήνα ταινίες αντιπροσωπευτικές της ποικιλίας και της δημιουργικότητας των σύγχρονων γάλλων σκηνοθετών, καθώς και την γαλλική κινηματογραφική κληρονομιά κάθε είδους. Κωμωδίες, θρίλερ, αισθηματικές, δράματα, όλα τα είδη είναι εξίσου παρόντα.

Οι ταινίες μικρού μήκους είναι δωρεάν σε όλον τον κόσμο, ενώ οι μεγάλου μήκους παρέχονται έναντι αμοιβής (1,99€ ανά ταινία ή 7,99€ το πακέτο), εκτός από την Αφρική, την Λατινική Αμερική, την Ινδία, την Νότια Κορέα, την Πολωνία την Ρουμανία και τη Ρωσία όπου το φεστιβάλ είναι δωρεάν.

Μετά τον Δανό Nicolas Winding Refn και τον Αργεντίνο Pablo Trapero, είναι η σειρά του ιταλού σκηνοθέτη Paolo Sorrentino να προεδρεύσει της Κριτικής Επιτροπής των Σκηνοθετών του MyFrenchFilmFestival. Ανακαλύψτε τα υπόλοιπα μέλη και τον κατάλογο της 8ης διοργάνωσης.

Οι χρήστες του διαδικτύου καλούνται να βαθμολογήσουν όλες τις ταινίες και να γράψουν τα σχόλιά τους στην ιστοσελίδα. Τα Βραβεία του Κοινού, της Επιτροπής σκηνοθετών και του Παγκόσμιου τύπου θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του φεστιβάλ.

Το MyFrenchFilmFestival διοργανώνεται από την UniFrance, οργανισμό για την προώθηση του γαλλικού σινεμά στο εξωτερικό.

publie le 25/01/2018

hautdepage