Συνάντηση του Πρέσβη της Γαλλίας με αντιπροσωπεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) (Λευκωσία, 25/02/2015)

Ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρος, η Α.Ε. κος Jean-Luc Florent, υποδέχθηκε στις 25 Φεβρουαρίου στην Πρεσβεία, αντιπροσωπία του ΕΒΕΑ, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κο Γιώργο Μαυρούδη και τον κο Χριστάκη Παπαβασιλείου, Επίτιμο Πρόξενο της Γαλλίας στη Λεμεσό και μέλος του ΕΒΕΑ.

JPEG

Κατά τη διάρκεια της φιλικής και εποικοδομητικής αυτής συνάντησης, συζητήθηκαν πολλά θέματα, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε πολιτικό. Συζήτησαν κυρίως για τις ευκαιρίες ανάπτυξης των διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων, καθώς και οργάνωσης μιας αποστολής από κυπριακές εταιρείες στη Γαλλία από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ). Η αποστολή αυτή, η οποία προβλέπεται για τον Οκτώβριο του 2015, θα ασχοληθεί με τομείς από τους οποίους θα επωφεληθούν και οι δύο οικονομίες.

Ο Πρέσβης, διαβεβαίωσε τον κο Μαυρούδη για τη στήριξή του σε σχέση με τις πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν τον εμπλουτισμό των δεσμών μεταξύ Γαλλίας και Κύπρου. Υπενθύμισε παράλληλα και τις γνωστές πολιτικές θέσεις της Γαλλίας κυρίως όσον αφορά στο κυπριακό.

publie le 12/03/2015

hautdepage