Παρίσι 2024 – Έναρξη διεθνούς εκστρατείας για την προώθηση της υποψηφιότητας του Παρισιού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 (Παρίσι, 8 Φεβρουαρίου 2017)

Ο Jean-Marc Ayrault, Υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Ανάπτυξης, υποδέχθηκε στις 8 Φεβρουαρίου την επιτροπή για την υποψηφιότητα του Παρισιού 2024 (τους Συμπροέδρους, Tony Estanguet, Bernard Lapasset και Guy Drut, μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής).

JPEG

Μαζί με τον Thierry Braillard, Υφυπουργό Αθλητισμού και την Anne Hidalgo, Δήμαρχο Παρισιού, παρουσίασαν στους Πρέσβεις των χωρών που εκπροσωπούνται στη Γαλλία την υποψηφιότητα του Παρισιού στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες του 2024.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της έναρξης της διεθνούς εκστρατείας για την προώθηση της υποψηφιότητας του Παρισιού.

Το Παρίσι 2024 αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης. Η Γαλλία έχει μακρά παράδοση στην υποδοχή και διοργάνωση διεθνών αθλητικών γεγονότων, καθώς και αναγνωρισμένη εμπειρία.

Επιθυμούμε να φιλοξενήσουμε τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες, το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο, το οποίο οφείλει να είναι θεαματικό, εορταστικό, λαϊκό, γεμάτο πάθος, δέσμευση και νόημα. Είναι η υπόσχεση του Παρισιού 2024 και η υπόσχεση της Γαλλίας.

Ομιλία του Jean-Marc Ayrault για την έναρξη της υποψηφιότητας του Παρισιού 2024

publie le 23/04/2019

hautdepage