Επιτυχία της επιχείρησης Goût de France / Good France στην Κύπρο

Στα πλαίσια της παγκόσμιας εκδήλωσης προώθησης της γαλλικής γαστρονομίας Goût de France στις 19 Μαρτίου, ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο παρέθεσε γαστρονομικό δείπνο στην παρουσία πολλών προσωπικοτήτων, συμπεριλαμβανομένων του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κου Νίκου Κουγιάλη και του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, κου Κώστα Καδή.

Το γαστρονομικό δείπνο ετοιμάστηκε και παρουσιάστηκε από τον Σεφ Harry Le Prévost ο οποίος εργάστηκε ως σεφ στη Γαλλία, τη Νέα Υόρκη και τη Γερμανία και τον σεφ Dominique Malacarne ο οποίος είναι επικεφαλής μιας επιχείρησης τροφοδοσίας στη Λευκωσία, που ειδικεύεται στα γαλλικά προϊόντα.

Το εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας Μαυρομμάτης στην Λεμεσό (Ξενοδοχείο Four Seasons) επιλέχθηκε από την Επιτροπή Διεθνούς Επιλογής Σεφ της εκστρατείας Goût de France / Good France, της οποίας προεδρεύει ο Alain Ducasse, για να συμμετάσχει στην παγκόσμια αυτή εκδήλωση. Ο Σεφ Αντρέας Μαυρομμάτης ήρθε ειδικά από τη Γαλλία και μαζί με τον Σεφ του Εστιατορίου Μαυρομμάτης, ετοίμασαν ένα ξεχωριστό δείπνο δείχνοντας την αριστεία της γαλλικής τέχνης της γαστρονομίας. Η κυπριακή κοινότητα των καλοφαγάδων δικαιώθηκε αφού το εστιατόριο ήταν γεμάτο και κυριαρχούσε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Ο Maître Alain Ducasse και η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Κύπρο ευχαριστούν τον κύριο Αντρέα Μαυρομμάτη και την ομάδα του Four Seasons και τους συγχαίρει για την εξαιρετική ποιότητα της φιλοξενίας και του δείπνου τους.

publie le 27/04/2015

hautdepage