Επίσημο δείπνο του Κυπρο-Γαλλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (Λευκωσία 12/12/2014)

Ο Κυπρο-Γαλλικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Κύπρο, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κύπρου και το ξενοδοχείο Χίλτον Λευκωσίας διοργάνωσε το ετήσιο επίσημο δείπνο στις 12 Δεκεμβρίου 2014. Ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο η Α.Ε. κ. Jean-Luc Florent και ο Πρόεδρος του Κυπρο-Γαλλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, κ. Ανδρέας Κασιουρής ήταν παρόντες.

JPEG

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που παρευρέθηκαν ήταν ο Επίτροπος Εθελοντισμού, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων, ο Δήμαρχος Λάρνακας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κύπρου, ο Πρόεδρος του Τουρκοκυπριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου και ο Διευθυντής του Ιδρύματος Αγίου Λαζάρου.

JPEG

Όπως έγινε και το 2013 με τη διάθεση των εσόδων στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες, έτσι και φέτος, ο Κυπρο-Γαλλικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος διέθεσε τα έσοδα από την βραδιά αυτή στο ίδρυμα Αγίου Λαζάρου για την κατασκευή μιας αίθουσας πολλαπλής χρήσης.

JPEG

Ομιλία του κ.Ανδρέα Κασιουρή, Προέδρου του Κυπρο-Γαλλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου :

PDF - 286.3 ko
(PDF - 286.3 ko)

publie le 20/01/2015

hautdepage