Δεξίωση προς τιμήν των αποφοίτων της INSEAD στην Κύπρο [en] [fr]

Ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, κύριος Ρενέ Τροκάζ παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν του συνδέσμου αποφοίτων της INSEAD στην Κύπρο, στις 13 Σεπτεμβρίου, 2017. Στην Κύπρο βρίσκονται περίπου πενήντα απόφοιτοι της διακεκριμένης αυτής σχολής "ανώτερων διοικητικών στελεχών", οι οποίοι απασχολούνται σε ένα ευρύ φάσμα οικονομικών δραστηριοτήτων και επιθυμούν να προωθήσουν την γαλλοκυπριακή συνεργασία.

JPEG

Ο Πρέσβης, αφού ευχαρίστησε τον κύριο Μιχάλη Μακρή, έναν εκ των ιδρυτών του ομίλου, για την παρουσία του στη δεξίωση και τις φιλικές του σχέσεις με την Πρεσβεία, επωφελήθηκε της ευκαιρίας για να προωθήσει την πλατφόρμα France Alumni, η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή σύντομα από το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου. Η France Alumni είναι μία ψηφιακή, πολύγλωσση πλατφόρμα η οποία θα ενώνει, ενημερώνει και προσανατολίζει τους ξένους φοιτητές του γαλλικού συστήματος ανώτατης εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια, ο κύριος Μιχάλης Μακρής ευχαρίστησε τον Πρέσβη για τη συνεχή στήριξή του στους απόφοιτους της l’INSEAD και διαβεβαίωσε ότι η Πρεσβεία θα μπορεί να βασίζεται στον σύνδεσμό τους για την στήριξη των σχεδίων της.

PNG

publie le 15/09/2017

hautdepage