Έντονη εβδομάδα στο πλαίσιο της δικαστικής συνεργασίας και της συνεργασίας εσωτερικής ασφάλειας μεταξύ Γαλλίας και Κύπρου

JPEG

Η τελευταία εβδομάδα του περασμένου Απριλίου ήταν ιδιαιτέρως πλούσια σε επισκέψεις οι οποίες αφορούσαν τη δικαστική συνεργασία και τη συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας. Στο πλαίσιο αυτό δεχτήκαμε την επίσκεψη στην Κύπρο ενός δικαστή του Πολυμελούς Πρωτοδικείου του Παρισιού και ενός ανακριτή της δικαστικής αστυνομίας ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή, καθώς και την επίσκεψη εργασίας του περιφερειακού δικαστικού συνδέσμου (διορισμένος στο Βελιγράδι, Σερβία), και την επίσκεψη διερευνητικής αποστολής του περιφερειακού τελωνειακού ακολούθου, του οποίου η έδρα είναι στη Σόφια (Βουλγαρία).

Όλοι οι συνομιλητές είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους Κύπριους εταίρους τους για την προώθηση των θεμάτων και για να εργαστούν για τις διάφορες γαλλο-κυπριακές συνεργασίες σε δικαστικά θέματα και θέματα ασφάλειας.

Ασφαλώς έγιναν δεκτοί από τον Πρέσβη, τον οποίο και ενημέρωσαν για την πρόοδο που σημειώθηκε στα διάφορα θέματα που βρίσκονταν στο επίκεντρο της επίσκεψής τους.

publie le 04/05/2017

hautdepage